smile16_14

За нас

Престиж Офис ООД

е създадена през 1995 година. От самото начало приоритет на фирмата е търговията с офис техника, консумативи, офис обзавеждане, канцеларски стоки и материали, офис продукти и услуги улесняващи бизнеса на клиентите. В последствие фирмата разширява дейността си с доставки на адреси. Разполагме с търговски обект за стоки и услуги в:

  • гр. Варна 9000, ул. “Кап. Райчо” № 54 

Във фирмата работи екип квалифицирани специалисти, натоварени със специфични задачи като консултация на клиенти, приемане на поръчки, доставка на поръчки, сервизни услуги, пълния набор рекламни, документни и офис услуги.  

Наши бизнес партньори са фирми с утвърдени на вътрешния и международен пазар марки, символ на качество, удобство и традиции в бранша.

От 1996 г. Престиж Офис работи с каталог за офис продукти и услуги, който може да се поръча като печатно издание или да се ползва в интернет: http//www.probg.net.

Дистанцията с клиентите ни е скъсена с различните възможности, които им предоставяме за поръчки:

  • на телефони /052/ 602 138; 614 596; 0886 579 209 
  • чрез интернет на адрес: http://www.probg.net
  • с попълнен талон за поръчка /на последната страница в каталога или свободен текст/, изпратен на факс /052/ 602 138 
  • на e-mail: prestigeoffice@mail.bg  
  • в обекта ни на адрес: ул.”Кап. Райчо” № 54 в гр. Варна 

Стремим се максимално да улесним  своите клиенти на работното им място, като разширихме асортимента си с почистващи средства, кафе, безалкохолни напитки, вода и други стоки, необходими за нормалното функциониране на един офис.

Клиентите могат да се обърнат към нас за сервизни услуги, техническа консултация или за наемане на необходимата им офис техника под наем.

Доставките са безплатни за градовете Варна (независимо от начина на плащане) и София (само при плащане с банков превод) без ограничение за общата стойност на поръчката и се изпълняват в срок договорен при приемане на заявката. За всички останали населени места разходите за доставка се заплащат от клиента или условията за плащане и срока на доставка се договарят при приемането на поръчката. 

Персоналът на Престиж Офис работи с амбицията да оправдае доверието на своите клиенти и да печели нови, реагирайки бързо и адекватно на изискванията на пазара, да отстоява името на фирмата като символ на качествени стоки, ниски цени, бързо и точно обслужване, коректно отношение.