Телчета, кабари, карфици

!

Кабари MAS 305, жълти, 40 бр.

110516
3-5 дни

Карфици MAS 330, 28 мм, 20 г

110701
3-5 дни

Телчета Plus №10

190637
3-5 дни

Телчета Maped № 10

190620
3-5 дни

Телчета Plus 24/6

190636
3-5 дни

Телчета Maped 24/6

531750
3-5 дни

Телчета Leitz 24/6

190621
3-5 дни

Телчета 8 мм, 1000 броя

101080

Поцинковани телчета за телбод машинка.

Опаковка от 1000 броя.

3-5 дни

Телчета 12 мм, 1000 броя

101081

Поцинковани телчета за телбод машинка.

Опаковка от 1000 броя.

3-5 дни

Телчета Novus 111 за телбод Juwel Elastic

190111

Поцинковани телчета 4 мм за телбод-клещи Juwel Elastic.

Опаковка от 2000 бр. в кутийка.

3-5 дни

Телчета Delta 23/8, 1000 броя, до 50 листа

190624
3-5 дни

Телчета Delta 23/8, до 50 листа

190624
3-5 дни

Телчета Delta 23/10, до 70 листа

190617
3-5 дни

Телчета Delta 23/10, 1000 броя, до 70 листа

190617
3-5 дни

Телчета Delta 23/13, до 100 листа

190628
3-5 дни

Телчета Delta 23/13, 1000 броя, до 100 листа

190628
3-5 дни

Телчета Delta 23/15, до 140 листа

190631
3-5 дни

Телчета Delta 23/15, 1000 броя, до 140 листа

190631
3-5 дни

Телчета Delta 23/17, 1000 броя, до 160 листа

190623

Поцинковани телчета за телбод машинка.

Опаковка от 1000 броя.

3-5 дни

Телчета Delta 23/26, 1000 броя, до 260 листа

190633

Поцинковани телчета за телбод машинка.

Опаковка от 1000 броя.

3-5 дни