Визитници

!

Резервен джоб

162134

Джоб за визитник с регистър

Време за доставка:3-5 дни

Папка джоб за визитки

160187
• формат А4, 10 визитки на страница
• универсална, усилена перфорация
• рециклируемо полопропиленово фолио 90 микрона
Време за доставка:3-5 дни

Визитник, едноредов, 22 визитки

7026

Вертикален или хоризонтален

Време за доставка:3-5 дни

Визитник Spree, 80 визитки

030173
Време за доставка:3-5 дни

Визитник Plus

03014
Капцитет 156 и 300 визитки.
Време за доставка:3-5 дни

Метален визитник

030132
Подходящ за рекламен надпис.
Време за доставка:3-5 дни

Визитник Spree, 112 визитки

030142
Време за доставка:3-5 дни

Визитник А4, 200 визитки

030181
Време за доставка:3-5 дни

Визитник с регистър

030146
Време за доставка:3-5 дни

Ротационен визитник

030180
Време за доставка:3-5 дни