Мека мебел

!

Фотьойл Notre Dame 100 микрофибър

Notre Dame 100 микрофибър
Време за доставка:3-5 дни
Тегло: kg

Фотьойл Notre Dame 100 естествена кожа

Notre Dame 100 естествена кожа
Време за доставка:3-5 дни
Тегло: kg

Диван Notre Dame 102 микрофибър

Notre Dame 102 микрофибър
Време за доставка:3-5 дни
Тегло: kg

Диван Notre Dame 102 естествена кожа

Notre Dame 102 естествена кожа
Време за доставка:3-5 дни
Тегло: kg

Диван Notre Dame 103 микрофибър

Notre Dame 103 микрофибър
Време за доставка:3-5 дни
Тегло: kg

Диван Notre Dame 103 естествена кожа

Notre Dame 103 естествена кожа
Време за доставка:3-5 дни
Тегло: kg

Фотьойл Mimosa 9200, изкуствена кожа

150588
Срок на доставка 20дни.
Време за доставка:3-5 дни

Диван Mimosa 9210, изкуствена кожа

150586
Срок на доставка 20дни.
Време за доставка:3-5 дни

Диван двойка Chester 15010, изкуствена кожа

150587
Срок на доставка 20дни.
Време за доставка:3-5 дни

Фотьойл Chester 15000, изкуствена кожа

150589
Срок на доставка 20дни.
Време за доставка:3-5 дни

Кресло Chester 15030, изкуствена кожа

150590
Срок на доставка 20дни.
Време за доставка:3-5 дни