Мебели за детски градини

!

Детско столче пластмасово

Детско столче пластмасово
3-5 дни

Детско столче метална конструкция, тапицирано

Детско столче метална конструкция, тапицирано
3-5 дни

Детско столче метална конструкция

Детско столче метална конструкция
3-5 дни

Маса с две пейки

Маса с две пейки
3-5 дни

Маса правоъгълна, заоблени ъгли

Маса правоъгълна, заоблени ъгли
3-5 дни

Маса правоъгълна, прави ъгли

Маса правоъгълна, прави ъгли
3-5 дни

Маса трапец

Маса трапец
3-5 дни

Маса трапец, заоблени ъгли

Маса трапец, заоблени ъгли
3-5 дни

Маса кръг

Маса кръг
3-5 дни

Маса квадрат, заоблени ъгли

Маса квадрат, заоблени ъгли
3-5 дни

Табуретка

Табуретка
3-5 дни

Детско легло, единично

Детско легло, единично
3-5 дни

Детско легло, двуетажно

Детско легло, двуетажно
3-5 дни

Детско легло, едноетажно с изтеглящо се чекмедже

Детско легло, едноетажно с изтеглящо се чекмедже
3-5 дни

Детско легло, тройно изтеглящо се тип чекмедже

Детско легло, тройно изтеглящо се тип чекмедже
3-5 дни

Матрак за детско легло

Матрак за детско легло
3-5 дни

Гардеробче, модул от четири броя

Гардеробче, модул от четири броя
3-5 дни

Гардеробче, модул от три броя

Гардеробче, модул от три броя
3-5 дни

Гардеробче, модул от два броя

Гардеробче, модул от два броя
3-5 дни

Шкаф за обувки за 24 деца

Шкаф за обувки за 24 деца
3-5 дни

Секция с извити страници

Секция с извити страници
3-5 дни

Секция с покрив

Секция с покрив
3-5 дни

Секция пеперуда

Секция пеперуда
3-5 дни

Стелаж

Стелаж
3-5 дни

Шкаф за обувки, тапициран

Шкаф за обувки, тапициран
3-5 дни

Ъглов диван

Ъглов диван
3-5 дни